KURS I MIND MAPPING / TANKEKART

FÅ TING GJORT! I DITT TEMPO, PÅ BEST MULIG MÅTE!

Mind mapping er et redskap som kan brukes av alle og til alle typer avgjørelser som må tas. 11. februar kl. 17:00 til 20:30 kjøres det kurs om temaet.

Bruk mind map/ tankekart til å hjelpe deg med å kartlegge hva som er viktig og uviktig.

Mind map/ tankekart er strukturert rundt et konsept/ en ide/ eller en utfordring.

Om du er en hektisk bedriftseier, student, hjemme-værende husmor, pensjonist, ung eller voksen, mind map kan hjelpe deg til å ta raskere avgjørelser, få ting gjort raskere, i tillegg til å finne nye måter å løse dine utfordringer på.

Du vil denne kurskvelden lære hva mind map/ tankekart er og hvordan bruke dette effektivt.

Vi skal se på forskjellige stilarter som brukes og du vil få flere eksempler på hvordan bruke dette effektvt til alle avgjørelser. Du kan løse private utfordringer, utfordringer på jobb, i lag og foreninger, overfor kollegaer, venner, famile m.m. Vi skal også sette opp konkrete forslag på hvordan ta riktig avgjørelse på en utfordring, finne nye ideer og ny inspirasjon.

Påmelding: post@embracelife.no
Sted: Embrace Life kompetansesenter, Gibostad,
Senja, Norway
Dato: 10.2.2015
Pris: 690.- inkluderer alt utstyr. Du reiser hjem med flere mind map/ tankekart du kan jobbe videre med.
Språk: Norsk
Tid: 17:00 til 20:30
Ta med: komfortable klær og varme strømper/innesko.
Kursholder: Tine Larsen har tidligere forelest ved The AIU og DMU i England i flere forretnings-fag og gründerutvikling. Hun har også utviklet mange team, forretningsideer og holder kurs internasjonalt i hvordan bruke tankens kraft på best mulig måte. Tine har brukt mind map på utvikling av alle sine ideer og utvikling av sitt firma. Hun er i dag eier og gründer av Embrace Life med fire avdelinger.

Les mer på «Embrace Life kompetansesenter» sine Facebook-sider.