Øverlia 61 er til salgs.

Gibostad – enebolig m/garasje. Barnevennlig og med flott utsikt. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt. Blant annet er det skiftet drenering i 2007, byttet kjøkkeninnredning i 2012, skiftet kjøkkenvindu i 2012, montert vedovn i 2013. Prisantydning: 1.100.000,- Primærareal: 137 m².

Innhold:

Romfordeling:

U.etasje:
Trapperom/gang, vaskerom, bad, mellomgang, 2 soverom og boder.

1. etasje:
Vindfang, entre, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.

Garasje:
Biloppstillingsplass. Stor bod under garasje. .

Standard:

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt. Blant annet er det skiftet drenering i 2007, byttet kjøkkeninnredning i 2012, skiftet kjøkkenvindu i 2012, montert vedovn i 2013. Bolig ble malt utvendig i 2014 samt at mesteparten av kledning på sørvegg ble skiftet og det ble montetert ny veranda. I 2015 ble det lagt laminat i yttergang og innergang og for øvrig er det malt himling i alle rom i hovedetasje, samt vegger i stue, bad og soverom.
Våren 2010 ble det registrert sprekker i mur og trykk mot muren som vender mot veien. Det ble gjort tiltak for å utbedre skaden i mesteparten av muren. Noe utbedringstiltak gjenstår i en bod.

Les mer på: Finn.no