Velkommen

GibostadMartna 2020.

Støtt årets imaginære GibostadMartna

PRESSEMELDING

Senjas desidert største kulturarrangement, GibostadMartna 2020, er utsatt til neste år!

På grunn av smittevernsituasjonen i Norge har Martnakomitéen og eierne, tross mange vurderinger omkring å lage ei slags mini-Martna, eller lage et helt nytt Martna-konsept, besluttet å utsette årets GibostadMartna 2020 til andre helga i august 2021, nærmere bestemt 6.-8. august 2021.

Etter 28 sammenhengende GibostadMartnaer, blir det ikke den gode Martna-stemninga på Gibostad i 2020.
Det er ikke mulig å gjennomføre ei GibostadMartna med den usikkerheten som råder rundt pandemien, selv om det for tiden slippes mer og mer opp på myndighetenes restriksjoner.

Martnakomitéen er den første til å beklage utsettelsen overfor utstillere, artister, sponsorer, lag og foreninger og øvrige samarbeidspartnere. Og ikke minst til alle store og små gjester som hadde tenkt å besøke GibostadMartna også i år.

Men området «Gamle Gibostad» ligger nå der uansett, og ønsker velkommen til en rolig rusletur, ei fredfylt stund og med gode minner fra tidligere Martnaer. Og kanskje med forestillinger om ei neste GibostadMartna.

Og kanskje dukker det opp en eller annen som driver vedlikehold, oppgraderinger eller forberedelser i Gamle Gibostad, og han eller ho er helt sikkert med på en Martnaprat, også i år.

Planlegging og forberedelser til GibostadMartna 2021 er altså allerede i gang!

Men før det er det flere mindre tiltak, arrangement og tilstelninger som planlegges avviklet, med tilpasninger til smittevernreglene. Blant annet planlegges det «JuleMarked i Gamle Gibostad» LØR 5.desember 2020.

Og alle er hjertelig velkomne til å besøke Gamle Gibostad, og være med på det som skjer der.
Vel møtt i Gamle Gibostad!

Til Gibostad kommer du deg på mange måter:
Til sjøs fra nord eller sør inn i Gisundet på sitt smaleste.
Med bil over Gisundbrua, eller med ferga til Botnhamn eller Gryllefjord.
Så langs veiene er det bare å styre austover til austspissen av Senja: Gibostad.

fblogo

Så snart som vi klarer å samle bilder fra årets arrangement, så skal vi legge dem ut i bilderarkivet. Har du et fint bilde du ønsker å dele med oss, så kan du sende det på e-post til oss.