Velkommen

Trenger du et sted å øve – da skal du lese videre….

 

 

Gibostad Musikkverksted: Der toner og tekst smeltes sammen til et stort glad smil.

 

Tanken bak et musikkverksted er å ha en arena der unge musikkinteresserte skal kunne øve utover de rammer som Kulturskolen gir. Kulturskolen følger skoleruta, og har øvinger bare én gang i uka her på Gibostad. Ikke alle får plass på Kulturskolen, og noen ønsker ikke å være med der heller. Så dette er ment som et supplement og et tillegg til den kommunale kulturskolen i Lenvik.

 

Som et hvilket som helst verksted håper vi at dette kan være et sted der nye ting skapes, læres, prøves ut, øves på og vedlikeholdes. Det bør også være plass til alle aldre i «verkstedet» og kategorier. Kanskje også veteranene ønsker å tromme seg sammen for litt «Late Night Jam» eller dele sin kunnskap med den yngre garde…

 

Hvis du har lyst til å øve ilag med kompisene uten å bli hysjet på av de i rommet ved siden av, under eller over så bare at kontakt med undertegnede. Men foreløpig så har vi bare et slagverk og et lånt lydanlegg å tilby av utstyr, så du må nok ta med deg forsterker og gitar selv.

 

Ikke vært redd for å ta kontakt. Her blir det ingen opptaksprøver eller ferdighetstester. Du kommer med den erfaringen og kunnskapen du har, så jobber du bare videre med dem. 

Johan Arne – 90 13 60 49

– Don’t stop practice –