Hopp til innhold

Velkommen til "JuleMarked i Gamle Gibostad"

Det er nå klart for det Femte JuleMarked i Gamle Gibostad!

Lørdag 7. desember fra kl. 11 til kl 16 skaper vi den magiske førjulsstemningen for store og små.
Vi håper du vil være med på det, og ønsker velkommen.

JuleMarked i Gamle Gibostad er et familiearrangement i to deler:
Den ene delen er et tradisjonelt og gammeldags julemarked hvor det er mulig å gjøre de gode handelene, og finne julegaver du ikke finner andre plasser. Samt å høre på sang og musikk som skaper den gode førjulsstemninga. Og ikke minst: spise den gode maten som vekker nostalgien i oss.

Den andre delen er rettet inn mot barn og unge, med aktiviteter og artigheter. Både ute i markedsområdet, og inne  et julehus med tegninger, maling, ansiktssminke, nissestund og fortellerstund. Og med julegodterier, pepperkaker og slikt.

Snyfjellnissen har en tendens til å dukke opp i egen figur under JuleMarkedet. Han har fått sin egen "hybel" i ei av bryggene, og der holder han til i førjulstida.

Julegata lyser opp sammen med den store Julegrana midt i markedsområdet, vinduene er pyntet, Snyfjellnisse-huset er klart, postkassen for ønskelister er på plass,  og pepperkakene er snart i boks!

Så da inviterer vi alle til Julemarked i Gamle Gibostad, og vi garanterer god,  gammeldags førjulsstemning for store og små.

 

 

JuleMarked i Gamle Gibostad er et arrangement uten økonomisk motiv, men det må og skal være selvbærende. Alle som jobber med arrangementet gjør det i frivilligheten. For å dekke kosnader med husleie, annonsering og innkjøp av utstyr blir det innkrevd inngang 50 kr for voksne til hele JuleMarkedet.
(Kontant eller VIPPS ved inngangen)