Sjamansk reise og hjertehealing 12. mars

Sjamansk reise og hjertehealing står på programmet når healeren Zarathustra besøker Gibostad i mars.

tf-2015-02-25
Kommer: I mars kommer healeren Zarathustra til Embrace Life kompetansesenter på Gibostad for å holde flere eventer. Foto: Privat

 

Gibostad: Det er Embrace life kompetansesenter på Gibostad som får den verdenskjente healeren Zarathustra på besøk i mars.

Magisk torsdag
Det synes Tine Larsen er stas.

– Det er artig å få et så stort og internasjonalt kjent navn hit, så dette blir spennende, sier Larsen til Folkebladet.

Zarathustra, som opprinnelig er persisk, men som har bodd i USA de siste 40 årene, skal bidra til tre eventer på Gibostad, samt en i Tromsø.

12. mars blir det magisk torsdag med Zarathustra på Gibostad. Sjøl forklarer han til Folkebladet at det tre timer lange arrangementet blir preget av sjamanisme og seriemeditasjon.

– Her vil jeg forsøke å hjelpe folk til å åpne sine hjerter for seg selv og for kjærligheten. Når folk er klare så vil jeg også gå i gang med å aktivisere deltakernes tredje øye, sier Zarathustra.

Han peker på pannen når han snakker om det tredje øyet, og forklarer at dette handler om det sjette av de sju chakra, som er ansvarlig for psykiske og artistiske evner.

– Hvem bør komme og delta på dette?

– Alle som er interesserte i å åpne sine hjerter og i å motta healing. En stor del av dette er å hjelpe deltakerne til å finne indre fred.

Healing i Tromsø
Fredag 13. mars arrangeres en gratisevent, der folk kan komme og få en kjapp introduksjoni Zarathustras arbeid. De som fatter interesse kan delta på en større workshop som arrangeres den påfølgende helga.

– Lørdagen vil handle om å hjelpe folk til å elske og akseptere seg selv, for du vil ikke tro hvor mange som sliter med dette. Det handler om at man føler at man ikke er god nok – at man hater seg selv, noe som ofte skyldes hendelser i barndommen, forklarer Zarathustra.

Søndag handler i støtte grad om å aktivisere deltakernes psykiske og artistiske evner.

– På workshopen vil vi gå gjennom instruksjoner og øvelser som det ikke er tid til på torsdag.

Søndag drar Zarathustra til Tromsø for å holde en event om såkalt ”5th Dimensional Quantum Healing”.

Her vil vi kjøre serier med meditasjon for å øke vibrasjonene i rommet og få deltakerne om til et høyere nivå. Etter hvert vil jeg bringe folk til midten av rommet for håndspåleggende healing, forklarer Zarathustra.

Han forklarer hvordan healingen skal bidra til å ”feie” vekk gammel informasjon folk har gjemt bort på cellenivå.

Første gang
Zarathustra har vært i Tromsø og på Bardufoss tidligere. Dette er imidlertid første gangen han kommer til Senja.

– Hvorfor kommer du hit?

– Jeg fikk høre om Tine Larsen gjennom Lilli Bendriss, som er en felles venn. Vi møttes og fant ut at vi måtte jobbe sammen, forteller Zarathustra.

De siste årene har han vært gjentatte ganger i Skandinavia og Norge og kjørt eventer og workshopper.

– Det er mange som interessert i dette arbeidet i Skandinavia. Det virker rett og slett som folk er åpne for dette feltet her.

Maria Holm Simonsen
951 31 404
mhs@folkebladet.no

 

Hentet fra Troms Folkeblad – 25/2-14