Bli Aspirant i Gibostad Musikkforening

Barn som spiller blir stolte barn…

… og voksne som har barn som spiller, blir ikke mindre stolte. Og rørte. Å se noen du er glad i traktere et instrument, i samspill med andre, er sterkt og flott å oppleve.
Barn som spiller


Gibostad Musikkforening er en gjeng spilleglade musikanter i alle aldre.
Vi er opprinnelig et brassband, men har nå med både alt- og tenorsaxofon ¡ besetningen.
Vi er et gammelt korps — etablert i 1902, men vi er unge til sinns…
Vi deltar i 17. mai-toget, på stevner rundt om i Nord-Norge, og arrangerer flere konserter og kosekvelder i løper av året.


Kjære foreldre og foresatte

I Gibostad Musikkforening er vi en gjeng spille glade unge og eldre. Og vi håper vi kan bli flere!

Derfor ønsker vi å starte aspirantopplæring fra høsten 2015. Dette gjør vi ¡ samarbeid med Lenvik kulturskole. Kulturskolen vil stå for opplæringen, og Musikkforeningen stiller med flotte instrumenter! Opplæringen vil foregå på Gibostad, og er foreløpig planlagt til mandager etter skoletid.

Vi håper å få mange nok aspiranter til et aspirantkorps! Vi ønsker også å la aspirantene prøve seg i korpset så snart som mulig, og vil tilpasse musikk og vanskelighetsgrad til dette.

Vi håper mange barn har lyst til å bli aspirant i korpset, og vi tar hjertelig imot ungdom og voksne også, som aspiranter eller som musikanter! Å spille i korps sammen med sine barn er en flott, felles aktivitet!

Som aspirant vil du være medlem av korpset, og vil betale en kontingent på kr. 500,- som bl.a. dekker forsikring av instrumentet. Du må videre innmeldes i Kulturskolen, og som medlem i korpset får du rabatt på kulturskoleavgiften.

Send inn påmelding til Kulturskolen — og ta gjerne kontakt med noen ¡ musikkforeningen dersom du vil ha mer informasjon!

Voksne kan også begynne som aspiranter.

Velkommen!

Hilsen korpstyret

Ta gjerne kontakt med Britt-Eva – 90 79 22 85 eller Line – 40 41 05 13