Valg 2015

13. og 14. september står det Valg på kalenderen. I år er det kommunestyre- og fylkestingsvalg, samt Kirkevalg.

I følge de som var på valglokalene ved Gibostad skole var valgdeltakelsen blant Gibostad-folket bra, og slik som det har pleid å være tidligere år. Men noen til og fra som er en naturlig dynamikk i samfunnet og bygder.

I år som tidligere år er det kjente fjes som passer på at valget på Gibostad blir gjennomført etter regelverket og er i trygge hender. Fra venstre: Kirsten Nilsen, Ragnhild Kildahl, Hermann Uteng og Toralf Nergaard.

 

 


Kirkevalget merker en liten nedgang, men kvelden er ennå ikke omme. Litt synd at ikke alle som har muligheten bruker stemmeretten sin. Ikke bare for å vise at de følger med på hva som skjer, men også for å prøve og få den kirken som passer dem best.

Kjente fjes også ved Kirkevalget sin stemmestand ved Gibostad. Fra venstre: Janne Helen Fyhn, Ann Kristin Hansen og Inger Lorentsen som passet på at alt gikk etter forskriftene.

 

Godt Valg folkens, og lykke til.

Reklame: