Flott innsats av Gibostadelevene på UB-messa

Fra skolen på Gibostad stilte 3 ungdomsbedrifter på årets UB-messe i Tromsø.

Flott innsats av Gibostadelevene på UB-messa

Flott innsats av Gibostadelevene på UB-messa

Artikkelen er hentet fra Senja vgs sine internettsider.
07.04.2015
Fra skolen på Gibostad stilte 3 ungdomsbedrifter på årets UB-messe i Tromsø

I år var det 31 deltakende ungdomsbedrifter fra forskjellige videregående skoler i Troms på UB messa på Jekta 24 mars. Mer enn 50jurymedlemmer fra arbeids- og næringsliv var i sving for å kåre vinnere i totalt 14 ulike konkurranser.Senja VGS, avdeling Gibostad  deltok med tre ungdomsbedrifter fra Naturbruk grønn linje og disse mottok to priser.Smile Egg UB  vant 3 plassen for beste utstilling.
Astri Marie Pettersen og Inger-Marie Andresen har startet  og driver Ub bedriften som med salg av egg fra frittgående høner.

Peder Ingvaldsen vant prisen som beste selger på messen.
Han er leder for ub bedriften Senja Potet UB som han driver sammen med Ida Nilsen og Thilde Nordheim Eivindsdatter. De lager potetgull og selger potet.

I tillegg deltok Ungdomsbedriften Full fyr og grønn glede UB som driver med vedproduksjon.

Bedriften består av Jørgen Juul Thomassen, Ole Marius Paulsen, Christian Buvang og Halftan Nøkleby Skogheim. De sørget for liv og røre utenfor Jekta. De hadde fått låne traktor fra Traasdahl i Tromsø til utstilling. Mange stoppet for å drikke nydelig bålkaffe kokt på  bålpanne. De hadde også utstilling inne på Jekta der blant annet de to filmene de hadde laget ble vist.

Skolen gratulerer de driftige ungdommene med god innsats og flotte resultater!


Peder med sin pris som beste selger

 


Astri og Inger-Marie

 


Ole-Marius og Halfdan