Suksess for FeskeRock Jam på GammelBrygga

Lørdag var det klart for FeskeRock Jam på GammelBrygga i regi av Gisund Kystlag. Dette for å avslutte markeringen av «Kystens Dag».

 

11401570_10153457955137577_4081371704263094595_n
Foto: Tine Larsen

Det ble et flott arrangement med masse folk og god musikk. Kystlagets Band startet det hele med en minikonsert. Deretter fulgte William Kildahl Andersen og Jonatan Taylor opp med 5 låter fra Heavy Metal sjangeren. De fikk med seg Tommy Kildahl på trommer og Dag Eriksen på bass på den første låten, som var en rolig ballade. De neste var egenkomponerte låter der de hadde spilt inn trommer og bass på forhånd.

Dernest var det Kjellerbandet sin tur med fengende blues og rock’n’roll. Publikum fikk også et gjenhør med noen gode gamle slagere fra en noe ukjent kvartett for det meste besatt av musikere fra Dyrøy, som skapte god stemning og fikk rocke-foten til virkelig å svinge. Det ble litt rullering blant bandene i løpet av kvelden.

Det var så stor spilleglede i lokalet av undertegnede tror at arrangementet fint kunne fortsette til kirkeklokkene overtok spillingen. Det var mange som var på nippet til å entre scenen for å bidra.

Det var litt «stive» priser både på inngang og servering, men forklaringen kan ligge i at Gisund Kystlag og Gibostad Samfunnshus A/L deler nettoen 50/50. Andelen til Samfunnhuset skal brukes til å få oppgradert «Stor Stua» til Gibostad.

Flott tiltak og tusen takk for en kjempefin kveld. Og med de flotte lokalitetene i tillegg med tre «avdelinger», så er dette en av de mest sjarmerende lokalene å arrangere en slik Jam i.

Dette må vi gjøre snart igjen.

 

(Hvis noen har bilder eller filmsnutt fra arrangementet de kunne dele med oss, så send dem til johan@gibostad.no)