Nytt EMA Mottak på Gibostad

LINK har vunnet anbudskonkurransen i Region Nord om drift av EMA-mottak, og skal inn i Senjagården.

NYTT EMA-MOTTAK PÅ GIBOSTAD

Nytt EMA-mottak på Gibostad

LINK har mottatt tildelingen av drift av Gibostad EMA-mottak med glede, sier daglig leder Hallstein Saunes. Dette bekrefter at vårt arbeid med et godt EMA-tilbud blir verdsatt. Gibostad bygger på modellen til Spydeberg. Til grunn for tilbudet ligger høyt fokus på gode boforhold, og Senjagården fremstår som en veldig spennende eiensom som allerede er bygd om til overnattingsformål. Gibostad EMA-mottak overtar driften fra Heimly EMA-mottak på Finnsnes i samme kommune. Kommunen har dermed allerede et eksisterende tjenestetilbud tilpasset mottaksdriften. Nå starter arbeidet med å rekruttere ansatte til det nye mottaket.

gibostad2   gibostad3